besenyszogi-taj
besenyszogi-taj2
természetkép
previous arrow
next arrow

Üdvözöljük a Besenyszögért Alapítvány Honlapján!

Besenyszögért Alapítvány

A Besenyszögért Alapítvány több mint húsz éves múltra tekint vissza. A megalakulás óta töretlen lelkesedéssel dolgozik azon, hogy a 21. századra háttérbe szorult vagy éppen előtérbe került értékek minél szélesebb körben jussanak el az emberekhez. Ennek a célkitűzésünknek kiemelt célcsoportjai a fiatalok és a hátrányos helyzetben élők. Ezek az emberek megkülönböztetett körülményeik miatt korlátozottan tudnak hozzáférni az említett értékekhez kapcsolódó információkhoz.

A felgyorsult, elektronikus világban a televíziós és internetes (elsősorban közösségi) média sok általunk nagyra tartott témát figyelmen kívül hagynak. A fiatalok információéhségét tökéletesen kielégítik az eléjük tárt, sokszor kétes forrású és moralitású információk. Kis eséllyel találkoznak olyan oldalakkal, eseményekkel, cikkekkel, amelyek például a népi hagyományok megőrzésével és átörökítésével foglalkoznak.

Az egészségügyi vagy szociális körülményeik révén hátrányos helyzetben élők számára szintén körülményes a kulturális és környezetvédelmi szakmai anyagok elérése. Sok weboldal nem fordít figyelmet arra, hogy akadálymentesített vagy mobilbarát nézettel is rendelkezzen. Sajnos egy gyengén látó, vagy egy számítógéppel nem rendelkező érdeklődő ezen feltételek megléte nélkül gyakran áthidalhatatlan nehézségekbe ütközik.

Új weboldal - Új távlatok a Besenyszögért Alapítvány életében

Az alapítvány ezek miatt a megfontolások miatt újította meg weboldalát. Modern, mobilbarát és akadálymentesített felületével egyaránt bevonzza a fiatal korosztályt és segíti az idősek, gyengén látó és -halló, színtévesztő látogatók navigációját. Új honlapunkon bármely végzettségű, korosztályú és helyzetű érdeklődő könnyedén hozzáférhet a Besenyszögért Alapítvánnyal kapcsolatos információkhoz. Megtalálható az Alapítvány részletesebb bemutatása, a korábbi években véghez vitt munkaterveink és nyertes pályázataink (mint pl. a Fonalak és vonalak), rengeteg színes fotóval illusztrálva az általunk szervezett programok és kivitelezett projektek sikerességét.

Kellemes és Hasznos Időtöltést Kívánunk a Besenyszögért Alapítvány Honlapján!

HÍREK, CIKKEK

További cikkek HÍREK és PROJEKTEK kategóriákban